Vacancies

 • Allround Terminal Medewerker

  22 February 2021

   

  Altijd al willen werken in de Rotterdamse haven tussen de containers? Ben jij een echte klusjesman of –vrouw? En vind je het leuk om elke dag andere operationele werkzaamheden op de terminal uit te voeren? Dan is dit de baan voor jou!

   

  Op dit moment zijn wij op onze containerterminal voor R.C.R. Container Repair B.V. op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:

   

  Allround Terminal Medewerker

   

  Elke dag is anders, er zijn diverse werkzaamheden die onder de functie vallen, namelijk:

 • Internal Sales Representative

  8 February 2021

  Onze kernactiviteiten bij R.C.C. Container Trading B.V. richten zich op het verkopen, verhuren en ombouwen van nieuwe en gebruikte zeecontainers. Naast de standaard 20ft en 40ft containers, leveren wij specials zoals tankcontainers, reefers, 45ft containers en modificaties. In samenwerking met onze klanten hebben wij al vele nieuwe producten en toepassingen ontwikkeld voor specifiek gebruik van een standaard zeecontainer.

  Om ons capabele en enthousiaste team compleet te maken zijn we op zoek naar een

   Internal Sales Representative

 • Jr. Accountmanager (fulltime)

  24 December 2020

  In deze leuke en uitdagende startersfunctie werk je in teamverband en onderhoud je contacten met opdrachtgevers, transporteurs en agenten. Je bent belast met de aanname, registratie, verwerking en administratieve afronding van de transportopdrachten. Je zorgt ervoor dat het product van de klant op een zo efficient mogelijke manier van A naar B komt. Gedurende het gehele traject volg je de transportopdrachten en stuur je bij waar nodig. Je onderhoudt intensief contact met je opdrachtgever en denkt actief mee. Uiteraard staat klantgerichtheid tijdens het gehele traject centraal.

 • Internal Sales Account Manager (ISAM)

  10 November 2020

   

  R.M.I. Global Logistic Services uit het Rotterdamse Botlek groeit! en om deze groei een nog structureler karakter te geven zijn we op zoek naar een:

  Internal Sales Account Manager (ISAM)

  Ben je ondernemend en zie je het als een uitdaging om RMI verder te laten groeien in de tankcontainerbranche? Ben je klaar om deel uit te maken van een enthousiast & capabel verkoopteam? Dan zoeken wij jou!  

 • Basislasser / Ass. Installatie en Constructietechniek (BBL/BOL)

  1 October 2020

  Op zoek naar een uitdagend bedrijf in de containersector waar je veel in de praktijk leert? Enthousaist over de Rotterdamse haven?

  Wij zijn opzoek naar een Basislasser (crebonr25290) en/of Assistent installatie- en constructietechniek (crebonr 25253). Voor zowel de BOL als BBL opleiding maak je kans op een leuke plek binnen een hecht team.

  Zoek niet verder, en neem contact met ons op.

  Voor vragen kan er contact worden opgenomen met Petra van Tienen of Eveline Alewijn (HR Managers) via telefoonnummer 010-7147745.

 • Sales Representative (DL)

  18 September 2020

  Ben jij een enthousiaste en gedreven Sales Representative die commerciële successen weet te behalen? Verover jij de Duitse markt met onze containers? Er is alle ruimte voor eigen marktvisie om klantrelaties op te bouwen!

  RCC Container Trading biedt een uitdagende Sales positie aan met veel ruimte voor eigen initiatief in een groeiende markt met veel toekomstperspectief.

  Functie profiel

 • Stage/afstuderen

  29 August 2013

  R.M.I. Global Logistic Services is een tankcontainer en flexitank vervoerder van vloeibare chemicaliën en food (gerelateerde) produkten. Het hoofdkantoor van R.M.I. is gevestigd in Rotterdam-Botlek. Daarnaast heeft R.M.I. wereldwijd eigen kantoren en een uitgebreid agentennetwerk. R.M.I. beschikt over een vloot van 5.000 tankcontainers, die wereldwijd kunnen worden vervoerd. 

  R.M.I. is een jonge organisatie, die is opgericht in 1997. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.