Vacancies

 • Junior Medewerker Inside Sales

  18 January 2018

  In deze leuke administratieve functie ben je medeverantwoordelijk voor het continu up-to-date houden van ons systeem. Hiermee draag je bij aan een goede samenwerking tussen de diverse afdelingen en (internationale) kantoren. Verder ondersteun je je collega’s waar nodig op administratief vlak. Wij vinden het belangrijk dat je hierin pro-actief te werk gaat. 

  Verder houd je je bezig met het maken, updaten en uitsturen van offertes van zowel het hoofdkantoor als de overzeese kantoren. Je bent in staat om je collega’s hierover zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven.

 • Accountmanager Chemical Logistics

  12 October 2017

  Je werkt in teamverband en onderhoudt contacten met opdrachtgevers, transportplanning, kantoren en agenten. In deze uitdagende functie ben je belast met de aanname, registratie, verwerking en administratieveafronding van de transportopdrachten. Je zorgt ervoor dat het product van de klant op een zo efficient mogelijke manier van A naar B komt. Gedurende het gehele traject volg je de transportopdrachten en stuur je bij waar nodig.

 • Medewerker Technical Fleet

  12 October 2017

  Het doel van deze functie is het coördineren van het technisch beheer en onderhoud van equipment (Maintenance & Repair), waaronder chemie- en food tankcontainers en chassis. Je adviseert je collega’s en bent het aanspreekpunt met betrekking tot de technische specificaties van alle equipment. Je maakt deel uit van een klein team van internationale professionals die worden gedreven door klantgerichtheid, kwaliteit, marge en groei. Je zorgt voor een correcte verwerking van algemene gegevens, estimates, modificaties en andere gerelateerde zaken in ons operationeel systeem.

 • Empty Handler Chauffeur

  28 June 2017

  Cetem Containers BV

   

  Cetem Containers beschikt over de mogelijkheden om containers op te slaan, te repareren en om te bouwen. Cetem is opgericht in de tijd dat de eerste containerschepen West Europa aandeden en wel in 1968. Cetem is actief in de verkoop en verhuur van containers.

   

  Tegenwoordig bestaat het bedrijf uit twee business units:

  • verkoop & verhuur
  • opslag & reparatie

   

 • Stageplaats IT Applicatieontwikkelaar

  30 September 2016

  Wij bieden vanaf februari 2017 een stageplek Applicatieontwikkelaar aan op de afdeling IT. De afdeling wordt geleid door onze Hoofd IT. De afdeling, het team, is verantwoordelijke voor het optimaal functioneren van de ICT diensten in Noord Amerika, Europa en Azië. Je komt te werken voor Software Ontwikkeling welke verantwoordelijk is voor taken als ontwikkelen van EDI koppelingen, data analyses en onderhouden en uitbouwen van bedrijfseigen applicaties.

 • Stage/afstuderen

  29 August 2013

  R.M.I. Global Logistic Services is een tankcontainer en flexitank vervoerder van vloeibare chemicaliën en food (gerelateerde) produkten. Het hoofdkantoor van R.M.I. is gevestigd in Rotterdam-Botlek. Daarnaast heeft R.M.I. wereldwijd eigen kantoren en een uitgebreid agentennetwerk. R.M.I. beschikt over een vloot van 5.000 tankcontainers, die wereldwijd kunnen worden vervoerd. 

  R.M.I. is een jonge organisatie, die is opgericht in 1997. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.